O nama

Kroz aktivno upravljanje i integrisano upravljanje, Atrium održava i unapređuje vrednost imovine klijenta. Specijalizovani smo za upravljanje poslovnim nekretninama poput poslovnih zgrada, šoping centara i industrijskih objekata. Naš profesionalni menadžment, sastavljen od stručnjaka iz različitih oblasti, sprovodi sve potrebne aktivnosti u vezi sa nekretninama i postiže zadate rezultate, sistematski i blagovremeno.

Atrium pruža usluge raznim klijentima, od klijenata koji se bave maloprodajom i ugostiteljstvom do klijenata iz javnog sektora, širom srednje i jugoistočne Evrope. U saradnji sa našim timovima na terenu ili partnerima, pružamo adekvatne usluge podrške vrhunskog kvaliteta i po pristupačnoj ceni.

Slušamo pažljivo, razmišljamo kreativno i radimo transparentno. Uvećavamo vrednost svakog našeg projekta, ali i celokupnog poslovanja naših klijenata.

Jednostavno, pružamo sve što Vam je potrebno.

Standardi koje ispunjavamo su među najvišima u oblasti kojom se bavimo. Mi stvaramo sigurno i pouzdano poslovno okruženje.

Cilj nam je da naši klijenti budu uvek zadovoljni pruženim uslugama. Od tehničkog održavanja do obezbeđenja na recepciji i čišćenja, naš facility menadžment je organizovan tako da Vam omogući nesmetano i uspešno obavljanje dnevnih poslova. Atrium je član nemačkog udruženja facility menadžera (GEFMA) a naše interne procedure su u skladu sa GEFMA standardima.

Iako smo stalno na dužnosti, usluge koje pružamo i naše osoblje su praktično neprimetni. Sve standardne intervencije i aktivnosti su usmerene ka ispunjavanju visokih očekivanja klijenata i zadovoljavanju raznovrsnih svakodnevnih potreba.

Sačuvati vrednost i efikasno funkcionisanje svake kvalitetne nekretnine, podrazumeva ispunjavanje određenih neophodnih zadataka: poslovno upravljanje zgradama, energetska efikasnost, optimizacija i transparentnost troškova; bezbednost i zaštita; infrastrukturne usluge (npr. čišćenje spoljašnosti i unutrašnjosti zgrade); pravo pristupa; praćenje stanja nekretnina; obaveštavanje i izveštavanje…I sve to, blagovremeno.