Facility menadžment

Profesionalni facility menadžment podrazumeva poznavanje većeg broja disciplina i predstavlja ključni faktor u očuvanju vrednosti nekretnine i osiguranju uspešnog investiranja i dugotrajnosti poslovnih objekata. Atrium na najbolji mogući način koristi svoje veliko iskustvo u oblasti aktivnog upravljanja i integrisanih resursa koji omogućavaju održavanje i povećavaju vrednost nekretnina klijenata.

Atrium pruža investitorima znanje i iskustvo i dobro organizovane tehničke, infrastrukturne i poslovne usluge – od strateških saveta do upravljanja projektima i ostalih povezanih usluga.

Dok pratimo trendove u struci kroz aktivno učestvovanje u najsavremenijim međunarodnim događajima, Atriumov tim kreira i sprovodi specifične planove sa ciljem maksimiziranja protoka novca i povraćaja investicija klijenata.

Iskusni facility menadžeri u Atriumu pružaju standardne usluge facility menadžmenta, ali i razmatraju rešenja daleko iznad ustaljenog načina upravljanja, kako bi pružili kreativnija i praktičnija rešenja, u isto vreme boreći se sa kompleksnim izazovima facility menadžmenta.